Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Widzę innych Graczy podobnych do mnie.

Gość FallingCookie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość FallingCookie
Opublikowano

Siema, zna ktoś plugin, podobny do tego na serwerze cubegame skywars, że gracz widzi innych jako siebie? A inni innych też jako siebie? 

Próbowałem sam coś takiego napisać, ale coś mi nie wychodzi, wiec zwracam się o pomoc do was :D

Opublikowano

Musiałbyś teleportować gracza który chce patrzeć cały czas na tą samą pozycje co ma być obserwowany i oby dwóm dać efekt do nie możliowści zobaczenia siebie :3

Gość FallingCookie
Opublikowano

Nie chcę żadnego teleportowania ani spectatorowania, chcę, aby gracz widział innych jako siebie, tzn. swój nick i swojego skina zamiast skina i nicku danego gracza, i to samo z innymi. Zapobiegło by to sojuszom, bo gracze nie wiedzieli by, kto jest jego sojusznikiem, a kto nie :D

Gość FallingCookie
Opublikowano

Chcę żeby nick też mu zmieniało na mój :D

PS. Jaki idiota zmienił nazwę tematu na "[Problem] Widzę innych graczy podobnych do mnie"?

Opublikowano

Chcę żeby nick też mu zmieniało na mój :D

PS. Jaki idiota zmienił nazwę tematu na "[Problem] Widzę innych graczy podobnych do mnie"?

tam też mozesz, zobacz na samym dole przykład, masz tam miejsce na nick gracza którego chcesz zmienić, na nick skina, i na nick jaki ma mieć

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Gość FallingCookie
Opublikowano

A da się, żeby ze swojej perspektywy widzieć innych jako siebie, ze swoim nickiem i swoim skinem, a inni widzieli mnie jako siebie (po prostu wszyscy widzą innych jako siebie), coś jak kolorowe tagi w pluginach na gildie, tyle że zamiast tagu jest skin :D

Opublikowano

A da się, żeby ze swojej perspektywy widzieć innych jako siebie, ze swoim nickiem i swoim skinem, a inni widzieli mnie jako siebie (po prostu wszyscy widzą innych jako siebie), coś jak kolorowe tagi w pluginach na gildie, tyle że zamiast tagu jest skin :D

pewnie też się da, ale to już trzeba by packetami się bawić, tak by każdy widział co innego, ale w tym już nie pomoge, bo to już więcej roboty :D

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...